Z důvodu velkého vytížení skladu se může doručení objednávek prodloužit. Omlouváme se za komplikace.

10 hraček pro šťastné dětství

Když se vám narodí děti, hračky se okamžitě stanou nedílnou součástí vašeho domova a vašeho života. Kupujete je, přátelé je přinášejí jako dárky, děti po nich touží. Přemýšlíte o nich a vymezujete se vůči těm, které vám nepřijdu v pořádku. Vaše dítě bude mít vždycky víc hraček, než byste si představovali, to je potřeba přijmout. Ale těchto 10 typů hraček jsou pro šťastný život malého dítěte zásadní.

2559_dj08505-rvb-1Kostky
Kostky jsou příležitosti ke hře a učení v jakémkoli věku: posílení prostorových a motorických dovedností, koordinace ruka-oko, radost ze stavění a z jejich boření. A dají se kombinovat se všemi dalšími typy hraček - mohou se z nich stát garáže pro autíčka, pevnosti a úkryty pro akční figurky nebo panenky.

https://www.kouzelnehrackarstvi.cz/vyhledavani/?string=kostky

 

 

4452-1_mekkoucky-micek-mysky-mimiMíče
Míče jsou základem pro tolik sportů a her a každé dítě by mělo mít alespoň jeden (několik různých velikostí, hmotností a textur, pokud můžete). Velmi malé děti se je snažit uchopit, plazí se za nimi, když se je snaží chytit, a nakonec se je naučí odrážet, házet a chytat.

 

https://www.kouzelnehrackarstvi.cz/vyhledavani/?string=m%C3%ADče

 

465_dd03725Umělecké pomůcky
I když pro své dítě nemáte místo pro umělecký ateliér, vytvářejte jim pravidelně alespoň na jídelním stole místo, kde mohou tvořit a řádit s barvami, pastelkami, lepidlem, kartony a nůžkami.

 

https://www.kouzelnehrackarstvi.cz/vytvarne-potreby-2/

 

 

1509-1_malovane-tahaci-hasicske-autoAutíčka a vozítka 
Hra s těmito typy hraček zlepšuje obratnost rukou, učí o příčinách a následcích a otevírá tolik možností pro nápaditou hru.

 

https://www.kouzelnehrackarstvi.cz/vyhledavani/?string=auto

 

 

4533-1_mala-kocicka-luluPanenky a plyšáci
Panenky a plyšáci mohou být pro dítě nejlepším kamarádem a navíc pomáhají malým dětem vyjádřit emoce, procvičovat výchovu a empatii a hraní rolí.

 

https://www.kouzelnehrackarstvi.cz/plysovi-kamaradi-3/

 

Hlavolamy
Práce na hlavolamech zlepšuje jemnou motoriku a představuje pro mozek trénink. Děti rozvíjejí dovednosti řešení problémů, zvyšují prostorové vnímání a zažívají uspokojení z vyřešení hádanky.

1818-1_figurka-modry-rytirMalé figurky 
Ať už jsou to dřevo nebo plast, malé figurky lidí a zvířat rozvíjejí fantazii, mohou jezdit v autech, žít v domečcích pro panenky, schovávat se v hradech, bojovat mezi sebou, uzdravovat se, slavit svatbu a vytvořit rodinu.

 

https://www.kouzelnehrackarstvi.cz/figurky/

 

1347_dj06005-rvbHudební nástroje
Děti hudba přirozeně přitahuje - hudba, kterou slyší, nebo hudba, kterou samy vytvářejí. Pokud dítěti umožníte, aby vlastnilo své hudební nástroje a vyluzovalo na ně zvuky po libosti, je to první krok na cestě k opravdové muzikálnosti.

 

https://www.kouzelnehrackarstvi.cz/hudebni-hracky-2/

 

Převleky
Nemusíte pro své děti kupovat drobné kostýmy, stačí kufr se starým oblečení po babičce, staré šperky, klobouk a uvidíte, jak bude vaše dítě zářit a jeho imaginace poběží na plné obrátky.

1638_dj06530-rvbHraní rolí
Děti milují hry na dospělé a hraní rolí. Ať už jde o dřevěné jídlo, kuchyňku, domeček pro panenky, sadu lékařů, špionážní pomůcky atd.

 

https://www.kouzelnehrackarstvi.cz/drevene-hracky-3/