Z důvodu velkého vytížení skladu se může doručení objednávek prodloužit. Omlouváme se za komplikace.

Co bude dnes k obědu?

Mami, já mám hlad! Rajčata nejím. Fuj, polévka mi nechutná. Teď nemám hlad. Já chci brambůrky!

Věčný boj, který svádíme s potomstvem kolem jídla, vám vyřešit nepomůžeme. Můžeme vám ale pomoci děti přivést k aktivnímu přístupu k vaření. Než je pustíte do kuchyně, mohou si své kuchařské dovednosti trénovat na skvělých dřevěných "kulinářských" sadách od Djeca. Naučí se připravovat sendviče, sushi, krájet dřevěným nožem dřevěné ovoce, vyrábět kopečkovou zmrzlinu. Uvidíte, jak moc je to bude bavit.

Krájení Oběd 1635-1_krajeni-obed
Dřevěné jídlo, které děti mohou krájet stále dokola. Krásná krabička obsahuje hrušku, citron, rajče, mandarinku, dřevěné prkénko a dřevěný kráječ. 

https://www.kouzelnehrackarstvi.cz/krajeni-obed/  

 

Palačinky s Gaelle a Titouanem1638_dj06530-rvb-1
Krásný set pro malé šéfkuchaře od tří let. Praktické přenosné balení, spoustu doplňků pro přípravu delikátní palačinkové hostiny. Materiál dřevo, fleece, krabička slouží jako plocha pro přípravu hostiny.

https://www.kouzelnehrackarstvi.cz/palacinky-s-gaelle-a-titouanem/

 

 

1746_dj06610-rvbCukrárna Charlotte a Tom
Cukrárna plná dortíků k vytvoření. Tři dortíky se vytvoří naskládáním jednotlivých barevných vrstev na sebe a vytvoří tak pestrobarevné dortíky k na kousnutí. Děti mohou skládat dortíky dle zadání, nebo podle své fantazie.

https://www.kouzelnehrackarstvi.cz/cukrarna-charlotte-a-tom/

 

 

1647-1_sushi-aki-a-makiSushi Aki a Maki
Originální sada pro dětské tvoření suché. Máte rádi spíše s lososem nebo se zeleninou? Praktické přenosné balení, spoustu doplňků pro přípravu delikátní hostiny Sushi.

https://www.kouzelnehrackarstvi.cz/sushi-aki-a-maki/