Z důvodu velkého vytížení skladu se může doručení objednávek prodloužit. Omlouváme se za komplikace.

Djeco, seznamte se.

Už je to 11 let, kdy jsem ve Španělsku objevila zapadlý, ale útulný obchůdek a přilákala mě malá výstavka hraček a kreativních setů v naprosto odlišném designu, než jaké jsem běžně v obchodech u nás vídala.  Jednalo se o hračky francouzské značky DJECO, kterou jsem do té doby neznala, ale zamilovala jsem se do jejich výrobků na první pohled. 

Nakoupila jsem nějaké sady DJECO pro moje dva syny a sama se těšila, že je s nimi budu tvořit. Sety byl nejen úžasně zabalené, ale hlavně měly nápad – pískování jsme do té doby neznaly a v prezentaci DJECA to navíc byly nádherné ilustrace a promyšlené řešení.

IMG_3818

Po návratu do Prahy jsme se s kamarádkami shodly, že tuhle francouzskou lahůdku musíme dostat do Česka. Domluvili jsme se ve Francii a stali se odběratelem. Začínali jsme jen pozvolna, protože jsme se do té doby zaměřovaly pouze na výrobu rodinných kalendářů a Mammadiářů, které také naleznete na našem eshopu. 

Nicméně zájem o tyto hračky s francouzským šarmem předčil naše očekávání a sortiment jsme začali poměrně rychle rozšiřovat a v roce 2013 jsme se stali hrdým distributorem této značky v České republice.

Nyní naleznete v našem eshopu přes 2000 položek s výběrem hraček pro nejmenší, poctivých a kvalitních dřevěných hraček, oceňovaných karetních a stolních her, nápaditých kreativních setů, ale také bohatý výběr z papírenského zboží a doplňků do dětských pokojíků značky DJECO.

Děkujeme našim zákazníkům, kteří spolu s námi DJECO objevili a postupně v našem obchůdku vybírají další a další poklady.

Linda Šamánková