Z důvodu velkého vytížení skladu se může doručení objednávek prodloužit. Omlouváme se za komplikace.

Žádná předsevzetí, jen radost!

A je tu nový rok. Loni jsme toho společně stihli hodně probrat a v roce 2022 nás taky čeká nepřeberné množství hravých tipů. V tomto článku se ale chceme spolu s vámi podívat dopředu a zjistit, z čeho všeho, co by mohl rok 2022 přinést, nad čím ˇse můžeme společně radovat. Žádná tvrdá předsevzetí, ale spíš obyčejná radost. 

Posviť si - životní otázky od Michelle Losekoot

Jedna dobrá otázka vám může změnit život. Posviťte si na cestu vpřed tím, že je promyslíte. Všechny odpovědi máte v sobě. Stačí je najít. Projekt Posviť si vymyslela digitální vypravěčka Michelle Losekoot a dva její kamarádi ho zrealizovali. 

Na co si můžete posvítit?

  • život obecně
  • rok 2022
  • spokojenost ve vztahu
  • smysluplnost v životě
  • spokojenost v práci
  • důležité rozhodnutí

 

pastedGraphic_1.png

 

“Když tak nad tím přemýšlím, vždycky za to mohla nějaká přiblblá otázka. Prostě mi někdo, někde, ve správný čas a ve správnou dobu, položil tu správnou otázku, a mně se to najednou celé rozpadlo, nebo poskládalo. V životě mě vždycky posouvaly vpřed dobré otázky. A tak jsem je poslední dva roky hledala. Ty dobré otázky, které umožňují být spokojenější v životě, ve vztazích, v lásce nebo v práci. Otázky, se kterýma půjde lépe naplánovat příští rok, život obecně, nebo který mi pomůžou udělat nějaké velké rozhodnutí. Otázky, které vás posouvají”, říká Michelle na své facebookové stránce o novém projektu. 

Jaký byl rok 2021 zjišťuje Jitka Štádlerová

I když celý určitě nebyl podle našich představ, jistě se v něm stalo i něco hezkého, něco, co nás posunulo dál. A je dobré si to uvědomit. Třeba pomocí správných otázek, které kladla lektorka, mentorka a koučka Jitka Štádlerová a připravila je v líbivém balení k vytištění. Vytisknete si A3 podklady a vyplníte odpovědi a možná pak stejně jako my zjistíte, že ten předešlý rok byl vlastně moc prima.

  • Z čeho jsem měla radost za posledních 12 měsíců?
  • Co nového jsem se za posledních 365 dní naučila?
  • Kteří lidé mně v tomto roce nejvíc podpořili?

5 plánovacích tipů od osobní koučky Gabriely Böhmové

Mnoho inspirativních tipú na optimistické plánování pro další rok nabízí osobní koučka Gabriela Böhmová: “Jak využít začátek roku a respektovat přitom fakt, že když je nám zima, venku je většinu dne tma a přes svátky jsme zlenivěli... energii k nadstandardním výkonům povětšinou nemáme?,” a nabízí 5 odpovědí:

  1. Udělat čáru za tím, co bylo
  2. Pojmenovat si, co chceme - cíle. S jakým konkrétním výsledkem budeme spokojení na konci roku?
  3. Vymyslet cestu k cíli. 
  4. Vymyslet, jak sami sebe podpořit. 
  5. Vypsat všechny potřebné kroky.

Rok 2022 si můžeme vymalovat optimistickými barvami, když budeme chtít, čeká nás rok plný lásky, kreativity a her, hravého přístupu ke vzdělávání a lehkosti v tvoření. A to je asi i naše jediné předsevzetí - budeme i nadále hledat produkty, které jsou citlivé k planetě i dětské duši. K tomu mohou pomoci i naše produkty, které hledáme po celé Evropě a dovážíme do České republiky.