Z důvodu velkého vytížení skladu se může doručení objednávek prodloužit. Omlouváme se za komplikace.

Tipy do adventního kalendáře

Je tu advent, čas usebrání, zastavení se, milého a klidného společného rodinného času. A také čas malých radostí, které děti nacházejí v adventních kalendářích. Děti milují ta malá každodenní překvapení. Jako by se z jejich života stala pohádka a jedno kouzelné splněné přání. Zkuste letos místo sladkostí nebo obligátních čokoládových adventních kalendářů připravit dětem kalendář jiný - plný inspirace. Máme pro vás tipy z Kouzelného hračkářství. Můžete je samozřejmě proložit osobním vzkazem nebo zdravou dobrotou. 

Tipy do adventního kalendáře 1

Jako děti jsme v adventním kalendář měly většinou bonbóny nebo mandarinku, ale pak tam taky byly kapsičky, ze kterých většinou něco čouhalo a my jsme věděli, že to je ta "vzácná", kde bude něco extra. Tak jsme pro vás také pár tipů na "vzácné" kapsičky připravili. Například ve tmě svítící meteority, které můžete rozdělit do více přihrádek, stejně jako barevné voskovky pro nejmenší. Nebo je tu balanční ptáčekPlaváček do vany, dřevěná káča nebo skvělá zdravá čokoláda PlayInCHOC.

 

Tipy do adventního kalendáře 2

Další várka tipů na dárky do adventního kalendáře - Maileg myšičkytetovačky od DJECO, retro autíčko, notýsky z edice Lovely papers od DJECO, malého medvídka od FABELAB, puzzle s 24 dílky, které můžete rozdělit do okýnek a postupně tak vyskládat celý obrázek

 

TIPY DO ADVENTÍHO KALENDÁŘE 3.

Jako další tipy do adventních kapsiček jsme pro vás vybrali kaleidoskop a kuličkové bludiště od Londji, fosforeskující hvězdičky, které můžete rozdělit i do více dnů, magického motýlka, který se při otevření knihy rozletí, dřevěné jojo, ručně malované ozdobičky Maileg, oblíbené promítací baterky tentokrát s novými příběhy zvířátek z džungle, svítící skákací kameny od Moulin Roty a vánoční samolepky POPPIK.

 

#kouzelnehrackarstvi #adventcalendar