Z důvodu velkého vytížení skladu se může doručení objednávek prodloužit. Omlouváme se za komplikace.

Kouzelné hračkářství vyrostlo v CREAMMY

Kouzelné hračkářství funguje na českém trhu v podobě e-shopu a 4 kamenných prodejen již více než 15 let a zaměřuje se na originální a designové hračky světoznámých značek jako je Djeco, Moulin Roty, Londji, Maileg a další. Pro řadu z těchto značek funguje i jako český distributor. Kouzelné hračkářství se vždy vyznačovalo jasnou vizí: do dětského světa přivážet skvělý design a kreativitu, vysokou kvalitu materiálů a udržitelnost.  

V poslední době Kouzelné hračkářství svou prezentaci spojovalo s claimem „Jsme mnohem víc než jen hračkářství“. Majitelky obchodu Kateřina Jonášová a Linda Šamánková tak chtěly poukázat na to, že zákaznice v jejich obchodech mohly najít nově kromě krásných hraček také výjimečné doplňky a oblečení nejen pro děti, ale i pro maminky. 

„Sortiment dětského oblečení byl pro nás něco zcela nového a ze začátku jsme si troufly jen na pár kousků z kolekce oblíbených značek Liewood a Konges Slojd. Reakce zákaznic nás ale velmi mile překvapila,” říká jedna z majitelek Linda Šamánková: „Prakticky vše jsme během pár týdnů rozprodaly, což nás utvrdilo v tom, že je toto cesta správným směrem.“

„Během roku se tak z obchodu zaměřeného na hračky stal svébytný rodinný concept store a název Kouzelné hračkářství nám byl již malý,“ doplňuje Kateřina Jonášová. „Přestal odpovídat celé šíři sortimentu, složení naší zákaznické skupiny a také jsem si čím dál více uvědomovali jeho složitou výslovnost. Věděli jsme, že nám nic jiného než kompletní rebranding nezbývá, ale nechtěli jsme nic uspěchat.” 

“Nový název Creammy s podtitulem for mimi and mommy jsme vymysleli interně, na stůl padalo více návrhů, ale k tomuto jsme se vždy vrátili. Creammy pro nás představuje jednoduchost, eleganci, výběr toho nejlepšího - creme de la creme - a taky smetanu do kávy☺. Od našich zákaznic jsme totiž často slyšely, že si návštěvu našeho obchodu plánují na delší čas, chtějí si ji užít a těší se na ni jak na kafe s kamarádkou. Navíc jsme v době hledání názvu finišovaly náš nový karlínský concept store, který se začal rýsovat celý v krémovo-kávové barvě,” říká k novému brandu Linda.

Na 23. 2. 2023 jsme přichystali slavnostní otevření karlínské prodejny CREAMMY a hned vzápětí bude následovat také přejmenování e-shopu, Instagramu a zbývajících prodejen. 

“Máme pocit, že název Kouzelné hračkářství nám trošku bránil v rozletu a doufáme, že s Creammy nám narostou pořádná křídla…”

Creammy je tu pro všechny rodiny, které chtějí své děti obklopovat věcmi, které mají smysl, jsou krásné a přinesou do společně prostoru tvořivost, radost a příběhy. Každá ze značek, které v Creammy najdete, má svou jedinečnou historii, stojí za nimi většinou samy matky - ať už francouzské, dánské nebo indické - a jejich děti jako ta největší inspirace a motivace.  

Vlajkovou loď nového brandu - obchod Creammy v Karlíně - se podařilo zrealizovat s pomocí skvělého architektonického studia Ateliér Monday. Díky jejich náhledu a zkušenostem je z karlínského obchodu skutečný poklad mezi rodinnými concept stores, který stojí za to navštívit. Jedinečný interiér doplňuje světelná instalace od značky Lappa. 

NAT_8383_c